Sommarlyssning om misslyckanden och relationer

Poddprofilen Annika Telléus bjuder på sina bästa poddtips.

Annika Telléus bestämde sig en dag för att börja mäta framgång i gåshud. Hon slutade sitt toppjobb på H&M, och började istället jobba med teamutveckling. Hon föreläste, författade och poddade. ”Konsten att lyssna” heter såväl hennes bok som podd. För enligt Annika kommer gåshud av fina samtal och uppriktiga möten, och ju mer hon lyckas hjälpa människor att bli bra lyssnare, desto mer gåshud blir det.

Här är hennes bästa poddtips i sommar:

How to fail with Elizabeth Day

”En brittisk podd med många välkända gäster som alla lyfter fram vikten av att göra misstag. En härlig blandning av sårbarhet och styrka. Många gånger har de stora nederlagen varit en förutsättning för framgång. ”

Björn & Navid

”Björn Natthiko Lindeblad och Navid Modiri provpratar om ämnen som karriär, identitet, prestation och lycka. Det är ärliga pratstunder med stor närvaro och en stark vilja att utforska men utan att hävda att man har alla svar. Det finns drygt 80 tidlösa avsnitt som jag gärna återkommer till.”

I mörkret med

”Journalisten Anna Bergholtz är blind och möter sina gäster i studion i totalt mörker. Det blir väldigt varma och nära samtal i mörkret.”

 

Läs även

Annons