Poddprofilen: Här är min bästa sommarlyssning

Glastak som krossas, Linkedin-tips och genomarbetade dokumentärer är det som gäller i Edit Künstlichers lurar i sommar.

Edit Künstlicher startade podden "I huvudet på en entreprenör" mitt under brinnande pandemi.

Edit Künstlichers omsättning i bolaget EditK rasade med 85 procent under pandemin. Stödåtgärderna var utformade så att hon och hennes företag föll mellan stolar och hon tvingades säga upp medarbetare. I samtal med entreprenörer i liknande situationer hittade hon styrka i allt det jobbiga. Mitt i brinnande pandemi startade hon därför podden ”I huvudet på en entreprenör”. Med podden vill hon att lyssnaren ska känna igen sig och möta spännande bolagsbyggare som öppenhjärtigt delar med sig av sina livserfarenheter.

Här är poddarna hon helst lyssnar på själv:

LinkedInpodden

”Jag vill alltid lära mig nya saker och lyssnar gärna på LinkedInpodden. Den är kort och konkret, varierad och har med gäster emellanåt. Varje avsnitt är fullmatat med tips som man får direkt användning av. Podden drivs av Linda Björck som är Sveriges ledande expert i LinkedIn.”

Karriärpodden

”En podd som lyfter kvinnor i karriären är Karriärpodden. Här samtalar Eva Ekedahl  om ledarskap, chefskap och karriär med inspirerande kvinnor. Jag är nyfiken på hur andra krossat glastaket eller byggt upp ett bra nätverk. Det här är en feelgood-podd för mig.”

P3 Dokumentär

”Jag är närmast beroende av högkvalitativa dokumentärer med historisk touch. Som dokumentären ”Estonia och striden om kropparna”. Jag minns var jag befann mig när TV rapporterade om Estonia. Nu vill jag veta mer om det mediala spelet bakom beslutet att inte bärga kropparna.”

 

Läs även

Annons