Linus Holmgren employer branding chef på Nacka kommun

Nacka satsar på employer branding - rekryterar Linus Holmgren

Karriär}

Linus Holmgren är Nacka kommuns nya Employer Brandingchef. Tjänsten som är ny i Nacka har särskilt fokus på den strategiska kompetensförsörjningen och på att attrahera, rekrytera och välkomna både dagens och framtidens medarbetare

– Nacka står inför en spännande framtidsresa och behöver attrahera många nya talanger till kommunen framöver. Employer Branding och strategisk kompetensförsörjning är avgörande för att vi ska lyckas. Med Linus på plats får vi ännu bättre förutsättningar för att Nacka kommun ska tillhöra toppskiktet av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vara nyexaminerade studenters förstahandsval, säger Victor Kilén, stadsdirektör i Nacka kommun.

Linus har en mångårig och prisbelönt bakgrund inom HR, rekrytering och Employer Branding hos arbetsgivare både inom det privata och det offentliga. Han kommer senast ifrån Telia där han som Talent Acquisition Partner har jobbat bland annat med global rekrytering, Employer Branding och som strategiskt stöd och support gentemot företagets ledare.

Jag ser verkligen fram emot att vara med och driva utvecklingen av kommunen framåt.

Linus Holmgren

– Det känns oerhört roligt att få vara med när Nacka kommun tar stafettpinnen och nu renodlat satsar på Employer Branding. Jag ser verkligen fram emot att vara med och driva utvecklingen av kommunen framåt, säger Linus Holmgren.

Tjänsten som Employer Brandingchef omfattar att leda och driva på utvecklingen av Employer Branding i Nacka med särskilt fokus på den strategiska kompetensförsörjningen. Linus blir en del av Nacka kommuns HR-stab och kommer även att jobba i nära samarbete med staben för kommunikation. Han tillträder sin tjänst 1 februari 2022.

Läs även

Annons