Chefstidningen blir Sveriges största ledarskapstidning för akademiker

Sedd av 298

Nu blir Chefstidningen Sveriges största ledarskapstidning för akademiker. Från och med i vår kommer chefer och specialister i flera Saco-förbund att få tidningen.

Senast ändrad 11:18, 13 Feb 2020
Snart är Chefstidningen Sveriges största ledarskapstidning för akademiker.

- Vi på Akademikerförbundet SSR är väldigt glada att kunna presentera den här lösningen som kommer att bredda Chefstidningens läsekrets. Vi vet att tidningen är till nytta för våra medlemmar och att den, liksom vår Chefsförening, kan medlemmarnas profession. Genom sin journalistik kan de bidra med ny kunskap, säger Lars Holmblad, förbundsdirektör på Akademikerförbundet SSR, som tidigare ägt tidningen.

MEN NU SKER alltså ett ägarskifte när Akademikertjänsts dotterbolag Akademikermedia AB tar över driften av tidningen. I och med ägarskiftet kommer chefsmedlemmar och specialister i samtliga ägarförbund i Akademikertjänst få tidningen. Totalt får Chefstidningen en upplaga på cirka 50 000 exemplar.

- Vi vill inspirera våra läsare, och förhoppningsvis hjälpa dem att utvecklas som chefer. Vårt fokus ligger på att förmedla kunskap och erfarenheter från arbetsplatser och lärosäten runt om i landet, säger chefredaktör Helene Claesson Jennische.

Chefstidningen är ett HR- och ledarskapsmagasin för akademiker. Tidningen kommer ut med åtta utgåvor per år.

Chefstidningen produceras av tidningshuset A4.

 

 

FAKTA: 

Ägarförbunden i Akademikertjänst är Sveriges ingenjörer, Akademikerförbundet SSR, Naturvetarna, DIK, Sveriges Arbetsterapeuter och Sveriges Farmaceuter.

Tidningen går sedan tidigare också till chefsmedlemmar i Fysioterapeuterna, SRAT och Tjänstetandläkarna som har grupp-prenumeration av tidningen.

Det går också att prenumerera på Chefstidningen. Det gör man enklast här. 

 

up 142